Båd- og Cykeludlejning

Jolle med motor

Bliv kaptajn på din egen “Jack-Pot”- jolle og oplev den smukke natur fra sø-siden. Jollen der er synkefri, er forsynet med påhængsmotor og 5 liter benzin. Yderligere benzin kan tilkøbes. Redningsveste følger med. Der er plads til op til 5 personer, dog maks. 450 kg.

Ø ophold på Rotteøen er inkluderet i lejen.

Der er ikke krav om speedbåds certifikat ved sejlads med Jackpotjollerne. Alle personer skal bære korrekt monteret redningsveste. Mindst en person skal have en tændt mobiltelefon med på sejladsen. Dennes telefonnummer skal være noteret på lejekontrakten. Kontroller at der er reserve årer og brandslukker med i båden inden sejlads påbegyndes.

Det er ikke tilladt at springe overbords fra bådene. Ved sejlads uden for afmærket område holdes udkig efter større sten og havdybde. Ved skader tilfalder depositum (500 kr.) udlejer. Vis især agtpågivende ved broåbninger med deraf følgende sejlads. Ved ulykke eller motorstop skal i blive i/ved båden og kontakte udlejer på tlf. 60933232.

Kajakker

Vi har to forskellige slags kajakker. Den ene er familiekajak, hvor der kan sidde to personer sikker og trygt, den er til leg, hygge og de korte ture. Så har vi rigtige havkajakker til de lidt længere ture eller til dem som har mod på at lære at sejle dette herlige fartøj.

Stand up paddle

På det rolige vand i fjorden er det oplagt at prøve kræfter med et udfordrende bræt hvor man står op og padler.

Karrebæksminde, fjorden, Gavnø og Næstved byder på storslået natur og smukke omgivelser. Udforsk fjorden, sejl en tur rundt om Gavnø, igennem den lange kanal til Næstved, eller bare en lille smuttur på det lave vand med børnene, og få en unik naturoplevelse.

Picnic båd

Har I lyst til at tage på en picnictur og opleve den smukke natur fra sø siden, hvor I under sejlads kan nyde jeres medbragte mad og drikkevarer.
Picnicbåden er forsynet med påhængsmotor og 5 liter benzin. Redningsveste følger med.
Der er plads til 8 personer
Ø ophold på Rotteøen er naturligvis inkluderet i lejen.
Der er ikke krav om speedbådcertifikat ved sejlads med picnicbåden. I vil få en grundig vejledning når I lejer. 

Cykeludlejning

Oplev smukke Enø, Karrebæksminde eller en smuttur til Næstved på cykel. Vi udlejer både almindelige cykler og el-cykler.

Alle båd udlejninger er inklusive redningsveste.

Reserver Nu