Bådudlejning

Jolle med motor

Bliv kaptajn på din egen “Jack-Pot”- jolle og oplev den smukke natur fra søsiden. Jollen der er synkefri, er forsynet med påhængsmotor og 5 liter benzin. Yderligere benzin kan tilkøbes. Redningsveste følger med. Der er plads til op til 5 personer, dog max. 450 kg.

 

Ø ophold på Rotteøen er inkluderet i lejen.

Der er ikke krav om speedbådscertifikat ved sejlads med Jackpotjollerne. Alle personer skal bære korrekt monteret redningsveste. Mindst en person skal have en tændt mobiltelefon med på sejlads. Denne telefons nummer skal være noteret på lejekontrakt. Kontroller at der er reserve årer og brandslukker med i båden inden sejlads påbegyndes.

Det er ikke tilladt at springe overbords fra bådene. Ved sejlads uden for afmærket område holdes udkig efter større sten og havdybde. Ved skader tilfalder depositum (500 kr.) udlejer. Vis især agtpågivende ved broåbninger med deraf følgende sejlads. Ved ulykke eller motorstop skal i blive i/ved båden og kontakte udlejer på tlf. 60933232.

Kajakker

Vi har to forskellige slags kajakker. Den ene er familiekajakker hvor der kan sidde to personer sikker og trygt, den er til leg, hygge og de korte turer. Så har vi rigtige havkajakker til de lidt længere ture eller til dem som har mod på at lære at sejle dette herlige fartøj.

Stand up paddle

På det rolige vand i fjorden er det oplagt at prøve kræfter med et udfordrende bræt hvor man står op og padler.

Kano

Til en hyggelig tur på det lave vand med børnene er kanoen ideel. Lån fiskenet og spand hos os og nyd en rolig familietur.

 

Karrebæksminde, fjorden, Gavnø og Næstved byder på storslået natur og smukke omgivelser. Udforsk fjorden, sejl en tur rundt om Gavnø, igennem den lange kanal til Næstved, eller bare en lille smuttur på det lave vand med børnene, og få en unik naturoplevelse.

 

Havkajak pr. dag kr. 300,-
Familiekajak pr. dag kr. 300,-
Kano pr. dag kr. 300,-
Stand up Paddle pr. dag kr. 300,-
Jolle med motor, inkl. benzin pr. dag kr. 500,-

Alle udlejninger er inklusive redningsveste.

Udlejning fra kl. 9.00 til 9.30.

Aflevering inden kl. 17.00.

Forudbestilling på mobil 6093 3232

Ved Broen 17, 4736 Karrebæksminde