Ansvar og sikkerhed

Vær venligst opmærksom på at deltagelse i alle aktiviteter og ophold er på egen risiko, og at Marineevent ApS ikke kan blive holdt ansvarlig for skader eller ulykker.

Det er Marineevents målsætning at lave arrangementer på et fagligt højt niveau.
Samt vi vil ikke gå på kompromis med sikkerheden!
Siden starten i 2008 og til d.d. har vi ikke haft uheld/skader på nogle af de kunder/gæster vi har haft på besøg.

Der er naturligvis tegnet ansvarsforsikring på vores virksomhed (forsikringsselskabet vil dog ikke dække ulykker og skader ved Events aktiviteter), men deltagerne opfordres til at have tegnet en almindelig fritids og ulykke-forsikring, som muligvis kan være dækkende hvis uheldet er ude.

Der bruges kun godkendt udstyr i god kvalitet.
Aktiviteter som klatremast (er Ingeniør godkendt og leveret af Abekatten Klatrevægge ApS) både og Kajakker er gængse standardvarer som stiller normale krav til kvalitet og sikkerhed.

Instruktørerne gennemgår udstyr hver gang inden benyttelse.

Førstehjælpsudstyr findes på Rotteøen samt der er brandslukkere i Jackpot jollerne. Der må ikke foretages sejlads uden brug af redningsvest. Alle personer i både og kajakker skal have korrekt monteret redningsvest.

Børns ophold på Rotteøen er med korrekt monteret redningsvest uden for Bjælkehytte med terrasse område. Dette gælder også personer som ikke kan svømme eller føler sig utrygge ved ophold nær havvand.

Sejllads i området skal udføres i respekt for anden sejlads, personer og anlæg, flora og fauna.