Lej din egen ø

Events for grupper, firmaer og skoler

Event for grupper planlægger vi så det passer til de enkelte gruppers behov. Indholdet kan være udfordrende teambuilding, familiehygge, naturvejledning i lokalområdet, sejlaktiviteter eller læringsforløb med fokus på natur og miljø.

En event kan være en to timers guidet tur med naturvejleder, eller en heldags firmaudflugt med spændende oplevelser på vores egen ø; ”Rotteøen”, som ligger midt i det skønne fiskermiljø i Karrebæksminde.

Standard event på Rotteøen

Rotteøen kan lejes så du kan lave dit helt eget forløb for dine venner, familie eller firma. Hvis du ønsker det, kan du tilkøbe forskellige aktiviteter som Marineevent står for, og på den måde sammensætte netop den oplevelse eller udflugt som I ønsker.

En standardevent på Rotteøen er et event på 3 timer. (muligt at tilkøbe flere timer). Vi sørger for at I bliver sejlet frem og tilbage, og vi er med i hele forløbet til at gennemfører forskellige aftalte aktiviteter. Det kan være forskellige konkurrencer som f.eks. bueskydning og kajakstafet.

Hvis I udover vores standard-event ønsker andre oplevelser, som f.eks. en klatretur i vores klatremast, en guidet tur på Enø med Naturvejleder, en spændende gourmet oplevelse som ”Nak og Æd”, en tur på vandski eller på bananen, så kan disse aktiviteter tilkøbes.   

Vores standard pakke indeholder; kajak-stafet og bueskydning.

 Rotteøen for egne arrangementer

Afhold dit næste arrangement på egen ø for op til 100 personer. Det kan være fødselsdag, bryllup, konfirmation eller andet. Book nu for at reservere øen og kontakt os for nærmere aftale herefter.