Udlejning

Book en picnic-båd

Har I lyst til at tage på en hyggelig picnictur og opleve den smukke natur fra sø siden, hvor I under sejladset kan nyde jeres medbragte mad og drikkevarer?
Picnicbåden er forsynet med påhængsmotor og inkl benzin. Redningsveste medfølger selvfølgelig.
Der er plads til 7 personer og der er ikke krav om speedbådcertifikat ved sejlads med picnicbåden, men I vil få en grundig vejledning når I starter.

Book 2 timer i saunatønde

Fryser du lidt ekstra her i efterår og vinterhalløjet? Så prøv vores nye saunatønde på vandet med plads til op til 5 personer.

Vi sørger for optænding, så du blot kan slappe af og nyde panoramaudsigten over vandet inde fra saunaen.

Book en kajak

Vi har to forskellige slags kajakker. Den ene er familiekajakken, hvor der kan sidde to personer sikkert og trygt. Den benyttes primært til leg, hygge og de kortere ture. Så har vi havkajakker til de lidt længere ture eller til dem som har mod på at lære at sejle dette herlige fartøj.

Stand up paddle (SUPS)

På det rolige vand i fjorden er det oplagt at prøve kræfter med et udfordrende bræt hvor man står op og padler.

Karrebæksminde, fjorden, Gavnø og Næstved byder på storslået natur og smukke omgivelser. Udforsk fjorden, sejl en tur rundt om Gavnø, igennem den lange kanal til Næstved, eller bare en lille smuttur på det lave vand med børnene, og få en unik naturoplevelse.

Lej en jolle med motor (Udlejes fra Suså Havn, Næstved)

Bliv kaptajn på din egen “Jack-Pot”- jolle og oplev den smukke natur fra sø-siden med familien eller vennerne. Jollen der er synkefri, er forsynet med påhængsmotor og inkl benzin. Der er plads til op til 5 personer og der medfølger selvfølgelig redningsveste.

Bemærk der er ikke krav om speedbåds certifikat ved sejlads med Jackpotjollerne.

Cykeludlejning

Oplev smukke Enø, Karrebæksminde eller tag en smuttur til Næstved på cykel.